De iPhone in 2017

Apple lanceerde dit jaar de iPhone 7, maar vrijwel meteen daarna begonnen de speculaties over de volgende iPhone. 2017 belooft een erg interessant jaar te worden voor de populairste telefoon ter wereld. Volgend jaar viert de iPhone al zijn tiende verjaardag en dat zal Apple niet zomaar laten voorbijgaan. Bovendien is het uiterlijk van de iPhone al drie edities bijna niet veranderd. Tijd dus voor enkele grote nieuwigheden!

Wij loodsen je graag even door de geruchtenmolen rond de volgende iPhone.
Wat mogen we van de iPhone verwachten in 2017?

iPhone 7S, iPhone 8, iPhone 10 of gewoon 'Phone'?
Omdat Apple slechts om de twee jaar grote veranderingen doorvoert, krijgt de iPhone sinds de iPhone 4 een 'S' toegevoegd. Het lijkt erop dat Apple niet zal breken met die traditie, al klinken er in de wandelgangen wel andere geruchten.

Apple zou werken aan een derde iPhone naast de iPhone 7S en 7S Plus. Volgens sommigen gaat het om een kleiner model. Voorlopig krijgt de derde telefoon codenaam 'Ferrari', maar de definitieve naam is vooralsnog een raadsel. Mogelijk springt Apple naar de iPhone 8 of zelfs naar de iPhone 10. En Mashable-journalist voorspelt dat de nieuwe iPhone gewoon 'Phone' zal heten.

(Bron: http://www.hln.be/)